MOGELIJKHEDEN

MOGELIJKHEDEN

Cablescan heeft geïnvesteerd in het creëren van een faciliteit en capaciteit die gepositioneerd is om de militaire, industriële en ruimtevaartsector te ondersteunen.

Hieronder vindt u een overzicht van de soorten assemblages die wij vervaardigen. Elk product, ongeacht de toepassing, is onderworpen aan ons AS9100-kwaliteitssysteem.

CS_1017_424

HOOGWAARDIG AFGEDICHTE KABELS

Cablescan produceert kabelbomen die functioneren in een veeleisende omgeving waar volledige bescherming tegen het milieu vereist is. We zijn in staat “multi core” kabels met de hand te assembleren
voor lage volumes. Daarnaast gebruiken we gespecialiseerde kabel leveranciers voor grotere aantallen.

LUCHTRUIMTE OPEN DRAADHARNAS

Ons AS9100-gestuurde proces zorgt ervoor dat al het binnenkomende materiaal volledig traceerbaar is tot elke assemblage, elke fase van het fabricageproces kan worden herleid tot de operator die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Draden kunnen met een laser worden gemarkeerd met behulp van onze TWEE spectrum draad laser markers. Alle productie gerelateerde documentatie wordt bestuurd door een configuratie systeem en elke door klanten gestuurde wijziging krijgt een overeengekomen document om naadloze integratie van wijzigingen te garanderen.

 
Photo_7

DOZEN EN BEDIENINGSPANELEN

Het technische personeel van Cablescan heeft ervaring in de sectoren luchtvaart en militaire voertuigen, we hebben relaties opgebouwd met fabrikanten om ons in staat te stellen een snelle ontwikkeling van op maat gemaakte, machinaal bewerkte of gefabriceerde dozen of panelen tot volume productie te bieden, onze producten worden gebruikt in de scheepvaart, commercieel , Militaire en Luchtvaartsector.

LUCHTRUIMTE EN MILITAIRE TESTBANKEN

Phoenix power systems Ltd werd in 2011 overgenomen door Cablescan.Sinds 1992 is Phoenix betrokken bij de productie van gespecialiseerde testbanken en bijbehorende harnassen voor projecten zoals Hawk, JSF, Typhoon, Nimrod en Tornado.

REPARATIE, REVISIE EN WIJZIGING

Cablescan heeft een speciale faciliteit die ervaring heeft met het repareren, reviseren en aanpassen van kabelbomen, bedieningspanelen en aansluitdozen, alle producten worden bij ontvangst onderzocht en vrijgegeven met een garantie, voor sommige klanten hebben we een faciliteit opgezet en beheerd in hun eigen gebouwen, dit is op verschillende wereldwijde locaties gedaan. We hebben veel UoR-activiteiten ondersteund en een 24-uurs engineering- productieondersteuning en koeriersdienst beschikbaar om minimale vertraging op projecten te garanderen; Alle wijzigingen documentatie wordt beheerd binnen het configuratie controlesysteem. Als er geen tekeningen beschikbaar zijn, hebben onze engineers de mogelijkheid om producten te reverse-engineeren en indien nodig kunnen ze met klanten samenwerken om alternatieve materialen voor te stellen die door veroudering een grote moq of doorlooptijd van invloed kunnen zijn op een programma.