INSPECTIE

INSPECTIE

De kwaliteitsmanagementsystemen van Cablescan zijn gebaseerd op onze AS9100-certificering, om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van het bedrijf robuust en flexibel genoeg zijn om zich aan te passen aan de eisen van de klant, marktomstandigheden, commerciële doelstellingen en onze bedrijfsstrategie. We hebben het SC21-model overgenomen.

CS_1017_378

TESTMOGELIJKHEDEN

Cablescan bezit drie Automeg-testsystemen en drie DITMCO-testsystemen. We hebben de mogelijkheid om een 5.000 aderige kabelboom te testen om het volgende te verifiëren

PRODUCT TRACEERBAARHEID EN VRIJGAVE

“First article inspection” testrapporten en conformiteitscertificaten kunnen indien nodig voor elk kabelboom worden geleverd. Klanten kunnen erop vertrouwen dat aan alle gespecificeerde vereisten wordt voldaan en dat volledige tevredenheid is verzekerd.

DSC_3925
_W5A4893

INSPECTIE & TESTEN

We zijn gecertificeerd volgens de BS EN ISO 9001: 2015 en AS9100 rev D.

Deze kwaliteitsnormen zijn het model voor ons bedrijfsbeheersysteem. Tijdens het proces wordt 100% eindinspectie en testactiviteit uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de specificatie tijdens de fabricage cyclus wordt nageleefd. Volledig geautomatiseerd elektrisch testen van kabelassemblages wordt uitgevoerd met behulp van de MK Test Systems Automeg-testapparatuur. Deze computergestuurde testers voeren DC-continuïteit, isolatieweerstand en AC-hoogspanning testen uit. Indien nodig kunnen voor elk geteste kabelboom kopieën van het testrapport worden verstrekt. Klanten kunnen erop vertrouwen dat aan alle gespecificeerde vereisten wordt voldaan en dat volledige tevredenheid is gegarandeerd.

Volledige karakterisering wordt daarom verstrekt om klanten te verzekeren dat de kabelboom volledig is getest en voldoet aan alle noodzakelijke prestatiecriteria.