Klant gerichtheid

Klant gerichtheid

Vanaf de eerste aanvraag krijgt elke klant een projectmanager toegewezen om ervoor te zorgen dat elk onderdeel van de service, van offerte tot levering, duidelijk, tijdig en nauwkeurig wordt gecommuniceerd.

Duidelijke, nauwkeurige en beknopte engineering vormt de basis om de productielijn in staat te stellen de geplande productie tijden voor elke assemblage te behalen.

D3S_2019

KOSTENBESPARING

Informatie zoals productie-efficiëntie, her werktijd en de waarde van eventueel afgedankt materiaal wordt wekelijks gecommuniceerd en weergegeven op een teambord om suggesties en procesverbetering te stimuleren en uiteindelijk de kosten te verlagen.

ACTUELE KPI-RAPPORTAGE

Cablescan kan het bedrijf beheren en controleren via zijn ERP-systeem “Factory Master”. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op de eisen van klanten, aangezien we een reeks actuele KPI’s hebben opgesteld waarmee wijzigingen in de levering en controle kunnen worden beoordeeld.

CS_1__164

ENGINEERING

Proces engineering documentatie geproduceerd door onze engineers definieert duidelijk de verschillende productiefasen, terwijl onze multi-geschoolde medewerkers getraind zijn op basis van een matrix van de verschillende niveaus van vaardigheid en competentie.