ENGINEERING​

ENGINEERING​​

Het engineeringteam van Cablescan kan tekeningen maken op basis van klantspecificaties. Reverse engineering van een voorbeeld assemblage waarvan weinig of geen informatie beschikbaar is. We kunnen bezoeken ter plaatse afleggen en hebben de ervaring en kennis om geschikte materialen voor te stellen om aan de eisen van de klant te voldoen.

 

We hebben een uitgebreide database opgebouwd die gelijkwaardige producten met elkaar vergelijkt om de verscheidenheid in producten te minimaliseren. De juiste selectie van materiaal en leveranciers kan een aanzienlijke kostenbesparing opleveren.

 
CS_1017_091

KLANTENSERVICE

We kunnen engineerings projecten coöpereren binnen de projectteams van klanten om het risico van uitbesteding van de productie te verminderen. 

We hebben ervaring met het werken binnen IPT’s en kunnen een bijdrage leveren in de conceptfase en ontwerpfase. We kunnen klanten bezoeken om het proces te definiëren die ervoor zorgen dat producten worden gefabriceerd op een zo efficiënt mogelijke manier.

CONFIGURATIE CONTROLE

Verandering van elektrische projecten is onvermijdelijk, ons proactieve team is betrokken geweest bij vluchtige, eersteklas situaties en begrijpt volledig de noodzaak om veranderingen effectief te beheren om de kosten impact en verstoring van programma’s te minimaliseren.

We hebben relaties ontwikkeld met een aantal Connector-, Backshell-, Heatshrink-producenten en kabelfabrikanten om indien nodig een op maat gemaakt product te ontwikkelen.

CS_1__164
CS_1__138

HARNWARE TEKENINGEN

Cablescan maakt tekeningen met behulp van de Tyco Harnware- en visio-software. Deze kunnen desgewenst worden geproduceerd met behulp van tekeningformaten van de klant.

Er wordt veel tijd geïnvesteerd in de kwaliteit en het niveau van de informatie en engineering op de tekening, om ervoor te zorgen dat de beste productietechnieken en geleerde lessen worden vastgelegd.

Elke tekening bevat minimaal de volgende informatie: