PERSONEEL

PERSONEEL

Als er nieuw productiepersoneel bij het bedrijf komt, volgen ze allemaal een zes weken durende training die alle aspecten van de fabricage van kabelbomen behandelt.Deze training wordt gegeven door een toegewijde trainer en een lid van de kwaliteitsafdeling, zodra een operator kan aantonen dat hij bekwaam is in elk onderdeel van de fabricage, krijgt de operator een eigen stempel toegewezen dat wordt gebruikt om elke productie te ondertekenen.

comment 8

OPLEIDING

Cablescan heeft een programma om elk teamlid te trainen en te ontwikkelen, het bedrijf moedigt feedback en suggesties van teamleden aan tijdens regelmatige communicatie bijeenkomsten.

Voor elke persoon in de organisatie wordt een competentiematrix bijgehouden. Dit vormt de basis voor individuele persoonlijke ontwikkeling en functioneringsgesprekken (PDPR)

IPC620

Cablescan heeft de reeks IPC620-normen overgenomen als aanvulling op onze eigen interne en klantspecifieke normen. Voordat een nieuw project wordt geïntroduceerd in de productie, worden eventuele klantspecifieke en kwaliteitseisen geïdentificeerd, deze eisen worden door onze interne IPC620-trainers aan de leden van het productieteam geleverd. Cablescan erkent dat elke klant andere verwachtingen heeft, dus dit is een belangrijk onderdeel van de productlancering.

DSC_3856