LAGE PRODUCTIEKOSTEN FACILITEITEN

LAGE PRODUCTIEKOSTEN FACILITEITEN

Cablescan werkt nauw samen met onze zusterbedrijven binnen de Amphenol-groep om de ‘best passende’ one-stop-shop-oplossing voor onze klanten te bieden. We hebben een bewezen proces waarbij uw contactpersoon zich in Nederland bevindt en ons team onderhoudt contacten met onze collega’s van de betreffende zuster Amphenol-faciliteit.

Cablescan zal een projectplan opstellen waarin het proces wordt beschreven dat in het algemeen begint met het uitvoeren van de prototyping en de eerste productierun in Nederland wie vervolgens de productie overbrengt naar een van de hieronder vermelde goedkopere locaties. We helpen u graag bij eventuele locatie bezoeken en stellen u voor aan onze collega’s, zodat u het volledige proces van begin tot einde kunt ervaren.

Bangalore, India

Deze Amphenol-faciliteit produceert sinds 1994 kabelassemblages voor het leger en de luchtvaart. Het is gecertificeerd volgens AS9100 / ISO9001: 2015, IPC620, J-STD-001 Cyber Essentials en vele blue chip-goedkeuringen van klanten. Ze hebben 200 operators die werken aan militaire en ruimtevaartprogramma’s met een oppervlakte van 50.000 vierkante meter.

Kuressaare, ESTLAND

Ionix in Estland (dat in 2013 door Amphenol werd overgenomen) produceert sinds 2006 harnassen voor defensie en ruimtevaart. Deze site heeft momenteel 220 operators in dienst die werken aan defensie- en ruimtevaart projecten. Deze projecten omvatten kabelbomen voor motoren voor passagiersvliegtuigen, voor militaire jets en voor militaire voertuigen. Ionix Systems Estland heeft onlangs een RF-capaciteit verworven. Kuressaare is onlangs uitgebreid tot 57.000 m². Dit bedrijf is gecertificeerd volgens EN 9100 / ISO 9001: 2015, IPC620, ISO14001, Cyber Essentials en vele blue chip-goedkeuringen van klanten.