OVERZICHT

ENKELE WOORDEN OVER ONS

Cablescan vervaardigt hoogwaardige elektrische kabelassemblages en bedieningspanelen voor lucht- en ruimtevaart, defensie en commerciële toepassingen, we zijn gecertificeerd volgens AS9100 revisie D en ISO9001: 2015.

In 2019 is Cablescan overgenomen door Amphenol, deze overname biedt Cablescan de veiligheid, structuur en ondersteuning  in een organisatie met meer dan 70.000 werknemers in meer dan 100 bedrijven over de hele wereld. Er is geen complexe structuur in ons management systeem. Dit stelt Cablescan in staat om dezelfde flexibiliteit en reactievermogen te behouden waarop we onze reputatie hebben gebouwd, terwijl we toegang hebben tot onze groep expertises uit de sectoren, waaronder productontwikkeling en -ondersteuning, juridische zaken, governance, milieu, strategie en bedrijfscontinuïteit om er maar een paar te noemen.

_W5A4806

GEVORMD IN 1994

Sinds onze oprichting in 1994 hebben onze reputatie en ons bedrijfsniveau zich ontwikkeld door kostenreductie en toegevoegde waarde voor veel programma’s.

TWEE LOCATIES

Met vestigingen in Brough in het Verenigd Koninkrijk en Nagele in Nederland zijn we gepositioneerd om onze klanten in heel Europa te ondersteunen.

BEWEZEN STAAT VAN DIENST

Onze werkgroep van engineers en technici heeft een bewezen staat van dienst in het ondersteunen van klanten op locaties in het VK, Europa en Afrikaanse landen.

CABLESCAN UK

DSC_3850
image002

CABLESCAN NETHERLANDS

KLANTTEVREDENHEID

We werken nauw samen met onze klanten en waarderen de betekenis van 'deadlines' en hanteren een 'can do', 'will do'-houding. Key Performance Indicators zijn afgestemd op de belangrijkste processen binnen de organisatie om proces- en productverbetering en uiteindelijk klanttevredenheid en kostenreductie te stimuleren.

MOGELIJKHEDEN

Cablescan heeft geïnvesteerd in het creëren van een faciliteit en capaciteit die gepositioneerd is om de militaire, industriële en ruimtevaartsector te ondersteunen.

SECTOREN

We ondersteunen deze sectoren momenteel